Monday, 21 March 2011

Nokia 3310

Blogwalking, Blogwalking Palsu, Jom Blogwalking, Jom Beli Software Auto Blogwalking, Jom Beli Software Blogwalking, Jom Download Software Blogwalking, Sebab Kenapa Anda Perlu Blogwalking, Kenapa Blogwalking, Saya Suka Blogwalking, Tips Meningkatkan Trafik Blog, Cara Meningkatkan Trafik Blog Dengan Mudah, Auto Blogwalking, Keyword Tool, Cara Mencari Keyword, Keyword Paling Dicari, Cara Cari Keyword, Cara Mencari Keywords, Cari Keyword, Mencari Keyword, Paling Dicari, Cara Keyword, Cari Keywords, Keyword Dicari, Keyword Yang Paling Dicari, Cara Mencari Keyword Yang Banyak Dicari, Cara Mencari Keyword Yang Paling Dicari, Cara Menemukan Keywords, Tool Pencari Keyword, Cara Mencari Keyword Untuk Seo, Jom Timbang Blog, Blog Berat, Jenis Blog Yang Aku Tak Suka, Ciri-ciri blogger sampah, Cara Menemukan Keyword, Cari Keyword Paling Dicari, Mencari Keyword Yang Efektif, 100 Keyword Paling Dicari, make money online, insurance, health, download, naruto, naruto shippuden, naruto sex, maria ozawa, adsense, justkhai, ben shaari, runningman sbs, sbs, kbs, maharaja lawak 2011, mentor 2011


Handphone Nokia 3310, 'The Best Phone of All Time', itulah apa yang dapat digambarkan dengan Nokia 3310. Dari tahun 2000 sejak ia dikeluarkan dan berada di pasaran, Nokia 3310 sangatlah laris dan diminati ramai orang sehinggalah sekarang, ramai yang masih memilikinya. Betol tak apa yang saya cakap?

Walaupon dunia sekarang handphone semua canggih-canggih belaka, tetapi nostalgia bersama Nokia 3310 tetap dihati setiap orang yang pernah memilikinya. Mana tidaknya, 24/7 sibuk ber'SMS' ja dengan Nokia 3310 tu. Sampai ada yang mula mengorat awek/pakwe dengan Nokia 3310 tu dan berpisah pon dengan Nokia 3310 jugak. LOL! Pahit manis semua dilalui dengan Nokia 3310.

p/s: Kesimpulan disini, kalau tiada yang lama, maka tiadalah yang baru. : )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates